İZMİR / KARABAĞLAR - Bahar Yıldırım İlkokulu

Bahar Yıldırım İlkokulu

SELVİLİ MAHALLESİ 4019/11 SOKAK NO12 KARABAĞLAR / İZMİR
Bölgemizin en mutlu okul kültürünü inşa etmek.
Misyon
Sahip olduğumuz fiziksel ve teknolojik altyapımız ile öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim paydaşlarımıza, temel değerlerimiz çatısı altında kendilerini gerçekleştirebilecekleri, yenilikçi ve dünya standartları ile bütünleşmiş kaliteli eğitim öğretim ortamı hazırlamak ve sunmak.
DOĞAL GAZ
Ulaşım
27 Numaralı Konak-Çamlık Otobüsü 156 Numaralı Üçyol-Sağlık Ocağı Otobüsü 157 Numaralı Konak-Aktepe Otobüsü 556 Numaralı Üçyol Metro-Çamlık Otobüsü 879 Numaralı F.Altay-Gaziemir Semt Garajı 671 Numaralı F.Altay-Şirinyer Aktarma Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Okulumuzun yakın çevresinde özel firmalar tarafından, öğrenciler için servis taşımacılığı yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Eserkent eski pazar yerinde, merkezi bir konumdadır.
İl merkezine 6, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Okulumuz ilkokuldur. Kontenjan bilgisi bulunmamaktadır.
Sınavla öğrenci alınmamaktadır.
Okulumuz TYT/AYT ile değerlendirilmemektedir.
YKS de öğrenci yerleştirilmemektedir.
Sportif Etkinlikler
Jimnastik salonumuzda, öğretmen ve velilerimize Plates kursu, öğrencilerimize temel jimnastik kursu verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde 4. Sınıf öğrencileri ile haftada iki saat STEM (Deney Yaparak Ögrenme) etkinliği yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Robotik Kodlama, FLL, FCL Çalışmaları İzmir EBA işbirliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü destek ve koordinatörlüğünde devam etmektedir.
Okulumuzda ERASMUS kapsamında proje faaliyetleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar
Hayat Boyu Öğrenme kapsamında velilerimize ve okulumuzda öğrencisi olmayan çevre mahalle sakinlerine, Halk Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde çeşitli kurslar verilmektedir.